Josic Julien írásai

Kép

Re: Josic Julien írásai

HozzászólásSzerző: WOLFLINE- Dátum: 2010.04.26. 11:50

Üdv Josic mester , rég láttalak a fórumon. Azért örülök ha van egy kis időd benézni , tudom kint sok a munka , no csak hajrá. minden jót . :ser
WOLFLINE-

HozzászólásSzerző: harpet79 Dátum: 2010.05.28. 21:57

Üdv!

Rég jártam erre, csak szeretném jelezni, hogy azért én is várom nagyon az újabb könyvet. És most hirtelen felbuzdulásból lehet, hogy újra elolvasom a meglévő hármat. :dörzsi
harpet79

HozzászólásSzerző: Plieur Dátum: 2010.05.29. 14:39

Szia harpet
Csak egy javaslat: attól függetlenül hogy mennyire tudsz rajzolni, vegyél elő papírt, ceruzát, radírt. És a Főnök leírása alapján próbálj meg egy vázlatot készíteni az eseményekről. Nálam bevált a módszer. Bár Josic tiltakozik ellene, de csak egy könyv volt amely hasonló szinten volt: Rommel, "Gyalogság, előre!" :dörzsi Nem nyalizás :pirul
Előrebocsátom hogy nem Josic szponzorál :rohog és nincs reklámszerződésem vele :rohog
Nem színezi a valóságot, nincs benne szépítés és kitalálás, és teljesen hiányzik benne amit úgy hívnék hogy "hatni az ember testnedveire",vagyis :nincs szüksége arra, amit sok író oly előszeretettel használ, nincs szüksége a véres jelenetekre, nem érzelmesíti el a dolgokat, nem fakaszt könnyekre. Ő a puszta tényekre hagyatkozik csak, de ezeket olvasmányosan tudja leírni.Az embereket nem sarkítja, nem csinál belőlük sem pozitív, sem negatív hőst, meghagyja őket barátnak és ellenségnek, embernek, a maguk jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.
Nem akarlak kioktatni, ezek egyszerűen azért lettek leírva mert szerencsére mások is olvassák ezt a fórumot.
Plieur

HozzászólásSzerző: Josic Julien Dátum: 2010.05.29. 18:21

Tiszteletem Plieur...
Na fene :beer koszonom.... Szavaid ezt hoztak ki belolem: Szavamat adom itt mindenki elott (hopla) hogy a tel folyaman befejezem a veres konnyeket, es minden forumtars elolvashatja majd itt a forumon. Remelem van koztetek egy vallalkozo kedvu tanar, par segitseggel akik maj kirektoraljak. :nesze A kiadas konyv formaban... majd meglatjuk...
Udv...Josic... :borvirag

UI:
Mostanaban tenyleg rengeteget dolgozom, utanna pedig faradt vagyok - vagy nem? :jee minden esetre erzem, ha irnak az nem volna az amit szeretnek... A tel valoszinuleg lazabb lesz....
Josic Julien
a Láthatatlan

HozzászólásSzerző: Amerigo Dátum: 2010.05.30. 14:57

Tiszteletem Josic

Én is örülök hogy megvagy és adtál életjelet :ser :ser

Ha esetleg a Plieur által emlitett Rommel könyv valakinek nincs meg,ide feltettem:

http://www.mediafire.com/?q15cmh1jwh3
I never saw a wild thing
sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself.
Amerigo
dementor

HozzászólásSzerző: Plieur Dátum: 2010.05.30. 16:34

Tiszteletem Josic
:ser
Azt a lektorálást megoldjuk :dörzsi
:camp
Plieur

HozzászólásSzerző: Plieur Dátum: 2010.05.30. 16:36

Tiszteletem Josic :ser